Kaza D-655 Karayolu Osmanca köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan 30 yaşındaki Samet Yelkenci idaresindeki ticari araç, Osmanca köprüsü üzerine geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu köprü korkuluklarına saplandı.



Kaza sonrası ticari araç ortadan ikiye bölünürken, sürücü Samet Yelkenci’nin vücudu kısmen parçalandı. Kazayı nedeni ile D-655 Karayolu Düzce istikameti trafiğe kapanırken kazayı görenler hemen kazazedenin yardımına koştu. Kaza sonrası olay yerine 112 acil servis ekipleri ile jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi.



Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri kısmen parçalanan sürücüyü Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk ederek ameliyata aldı. Ameliyata alınan Yelkenci doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kapalı olan yol kaza yapan aracın yoldan kaldırılması ile eski akışına geri dönerken kazayı duyan il emniyet müdürü İsmail Hakkı Akyüz olay yerine gelerek kaza hakkında bilgiler aldı.


Öte yandan kazada hayatını kaybeden Samet Yelkenci’nin 8 Eylül'de Iğdır'da Bölücü Terör Örgütü PKK'nın döşediği mayınlı saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Yelkenci'nin kuzeni olduğu ortaya çıktı. Yelkenci’nin sık sık Düzce’ye geldiği, son olarak bir arkadaşını ziyarete ettiği öğrenildi. 

Haber;İ.KELEŞ