Kaza, Nusrettin Mahallesi İlim Sokak üzerinde saat 14.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlim sokak üzerinde seyir halinde olan E.Ç. idaresindeki otomobil ile Turgut Reis Sokak’tan İlim Sokak’a çıkmak isteyen E.D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile E.D.’nin kullandığı otomobil yol kenarında bulunan bir evin bahçesine daldı.

Büyük bir gürültü ile bahçe duvarını aşarak evin duvarına çarpan otomobil ev sakinlerinde ve vatandaşların panik yaşamasına neden oldu.



Yaşanan kazada şans eseri yaralanan olmadı. Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan kaza sonrası bölgede yaşayan mahalle sakinleri,  aynı yerde sık sık kaza yaşanmasına isyan etti. Sürekli kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden çözüm isteyen vatandaşlar, sürücülere de hız yapmaması uyarısında bulundu.



“Hız kesiciler ve uyarıcı levhalar istiyoruz”
Tayfun Sevgeç isimli vatandaş şunları kaydetti:

“Burada sürekli kazalar oluyor. Bu işe bir çözüm istiyoruz. Bir hız kesici mi koyulacak artık ne yapılması gerekiyorsa yapılsın. Muhtara gidiyoruz hiçbir şeyle ilgilendiği yok. Yaralamalı kazalar da oldu burada. Bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Kazalar aşırı hızdan oluyor. Tabela ve uyarıcı levhalar da yok. Hız kesiciler ve uyarıcı levhalar istiyoruz.”



“Gereken neyse yapılsın”

Ömer Abdullah Dönmez ise,“En son kaza burada geçtiğimiz ay oldu. Daha geçen ay yapıldı bu duvar. Sürücülerin biraz daha dikkatli olmalarını istiyorum. Bu konuyla ilgili de gereken neyse yapılsın” ifadelerine yer verdi.



“Buradan geçerken dikkatli olmalılar; çok hızlılar”
Ulaş Demirgen isimli genç ise, “burası 4 yol ağzı” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Burası dört yol ağzı. Buradan geçerken dikkatli olmalılar. Çok hızlı gelip geçiyorlar. Burada bizim kardeşlerimiz de var. Buraya bir hız kesici yapmalarını istiyoruz. Tanıdığımız bir ağabeyimiz var onun da evine giriyorlar böyle. Çok kaza oluyor bu bölgede.”

Haber: Ö.YILMAZ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ