Ramazan Bayramı arifesinde Düzce'de usulsüz parklanmalara göz açtırmayan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekiplerinin ceza kestiği araçlar tek tek yediemin otoparkına çekildi.

Günaydın Yediemin Otoparkı için 'Aracım hasar gördü' şikayeti

Bugün nöbetçi olan Günaydın Yediemin Otoparkı'na çekilen yüzlerce araçtan bazılarına zarar verildiği yönünde gelen çok sayıda şikayet ise haber ekibimizi harekete geçirdi.



Hasarın nasıl karşılanacağı konusuna cevap veremediler

Şikayet konusu araçları görüntülemek ve yetkililerden durum hakkında bilgi almak için D-100 Karayolu üzeri Fatih Mahallesi kesiminde bulunan Günaydın Yediemin Otoparkı'na giden Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, otomobillerde oluşan hasarların nedenini irdeledi. Çekiciye yüklenip indirilirken, özellikle araçların tamponuna zarar verildiği gözlenirken, Öncü Medya Yöneticisi Ünsal, hasarın nasıl karşılanacağı konusunda Günaydın Yediemin Otoparkı yetkililerinden bilgi almaya çalıştı.



Kameramanızı engellemeye çalıştılar

Ancak yetkililer bilgi vermemekle birlikte kameramanımızın görüntü almasına da engel olmaya çalıştı. Kamuya açık bir alanda çekim yapan kameramanımıza yapılan müdahaleye Ünsal ve bölgede bulunan polisler izin vermedi. Ünsal'ın ısrarlı sorularına karşılık araçlara verilen zarar konusunda açıklama yapılmazken, Düzce'de çektirdiği onlarca araçla adeta bayram eden Günaydın Yediemin Otoparkı, görevlendirdiği çekicilerin usulsüz araç taşıma yüzünden çok sayıda vatandaşı mağdur etti.

Haber: S.ÜNSAL