Geçtiğimiz 1 Kasım Çarşamba günü Ağa Mahallesinde Özel Harekat polislerinin katılımıyla önceden belirlenen adreslere şafak vakti yapılan ve 11 şüphelinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında mahkeme kararını verdi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 140 personel, 2 tim Özel Harekat polisi ve 4 narkotik köpeğiyle düzenlenen operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü.

İçlerinde cezaevi firarisi ve kesinleşmiş cezası bulunan, aranan şahısların da olduğu 2'si kadın 11 şüpheliden 10’u emniyetteki sorgularının ardından polis gözetiminde adliyeye çıkarıldı. Adliye götürülen kadın şüphelilerden birinin hamile olduğu, erkek şüphelilerden birinin ise koltuk değnekleriyle mahkemeye götürüldüğü görüldü.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 10 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Hamile şüpheli adli kontrol şartıyla diğer 3 şüpheliyle beraber serbest bırakıldı.

Operasyonda, 2 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, sentetik uyuşturucu, çok sayıda mermi ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmişti.

Haber:Y.SEVER