Düzce’de hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Bu kez kameralara takılan hırsızlık olayının başrolünde çocukların olması, durumun artık çok ciddi boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi.

Whatsapp ihbar hattımıza gelen video ve bilgilere göre hırsızlık olayı şöyle gelişti: Cedidiye Mahallesi, Celal Kasapoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir ekmek fırının yanındaki Ersoy Apartmanı’nın önüne gelen 3 kişi bir süre etrafı kolaçan etti. Çocuk yaşta oldukları video görüntülerinden anlaşılan üç hırsız yoldan kimsenin geçmediğine emin olduktan sonra harekete geçti. Uygun zamanı kollayıp apartmana giren küçük yaştaki iki hırsızdan biri koridordaki bisikleti alarak dışarıya çıkıyor, bu sırada gözetlemek için dışarıda bekleyen çocuk, bisikletle çıkanın arkasına binerek hızla bölgeden uzaklaşıyor. Son olarak görüntülere 3. çocuk hırsız yansıyor. O da bisikletle apartmandan çıkarak hızla olay yerinden kaçıyor.

Olay yan taraftaki fırında çalışan işçilerin bisikletlerini almak için apartmana girmesi ile ortaya çıkıyor.    Akşam işten çıkarak evlerine gitmek üzere bisikletlerini almaya giden işçiler, yerinde olmadıklarını görünce kamera kayıtlarına bakmaları sonucunda hırsızlık olduğu anlaşılıyor.