D-655 Akçakoca karayolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda park halindeki minibüsün içerisinde uyuşturucu madde içen üç genç polis tarafından suçüstü yakalandı. Edinilen bilgilere göre istasyonun içerisinde park halinde duran minibüs içerisinde uyuşturucu madde alan 3 genç,vatandaşalr tarafından fark edilerek polise ihbar edildi.


Gençlerin hareketsiz durmasından dolayı da tedirgin olan yetkililer sağlık görevlilerine de haber verdi. Polislerin olay yerine gelmesiyle şahısların uyuşturucu madde aldıkları tespit edildi. 3 gencin üzerinde yapılan aramalarda 12 gram Jamaika isminde uyuşturucu madde ele geçirildi. Minibüste yapılana aramada ise bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.


Ayakta durmakta güçlük çeken Y.A., H.K. ve E.Y. isimli 3 genç, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Zonguldak’ın Alaplı ilçesinden Düzce’ye geldikleri tespit edilen gençlerin aracının da sigortasız olduğu tespit edildi.


Gençlerin uyuşturucu maddeyi Düzce’den temin ettikleri öne sürülürken, polis şimdi 3 kişinin Düzce bağlantılarını bulmak için çalışma başlattı.