Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kökünü kazımak için kararlı bir mücadele verdiği uyuşturucuyla ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yaptığı operasyonlarla adeta nefes aldırmıyor.

Ekipler tarafından sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde Çay Mahallesi, Aydınpınar Caddesi, Azmimilli Mahallesi ve Küçüksu Parkı civarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen O.A, U.B ve R.Ü isimli 3 şahıs, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada satışa hazır 80,5 gram Sentetik Kannobinoid maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 1180 TL paraya el konuldu. Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde temin elliği tespit edilen şüpheli 3 şahsa “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapıldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilen şüpheliler O.A ve R.Ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.