Düzce’de asayişin sağlanması için İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile İl Jandarma Komutanlığı tetikte.

Polis ekipleri harekete geçti
Dün akşam 20:00-21:30 saatleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş, trafik ve KOM ekiplerince oluşturulan 8 ayrı noktada uygulama yapıldı. Uygulama kapsamında 976 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması yapıldı. Sorgulamalar neticesinde ise 1 şahsın 6 faklı suçtan, 1 şahsın konut dokunulmazlığını ihlalinden, 1 şahsın ise yoklama kaçağı olduğundan arandığı tespit edilirken 1 şahsın yanında bulunan kurusıkı tabanca ele geçirildi.



Ayrıca uygulama kapsamında 468 araç kontrol edildi. 26 araca 22 bin 970 TL idari para cezası kesilirken 7 araç trafikten men edildi.

Jandarma da tetikteydi
Bir diğer uygulama da jandarma ekiplerince yapıldı. Düzce İl Jandarma Komutanlığı ile Gümüşova İlçe Komutanlığı ekiplerince saat 20:00-21:30 saatleri arasında yapılan uygulamaya jandarmanın eğitimli narkotik köpeği Nana da katıldı. Uygulama kapsamında araçlar didik didik aranırken, 376 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Araçlara yönelik yapılan kontrollerde ise 150 araç sahibine evrak eksikliğinden 20 bin TL idari para cezası kesildi.





Haber: Ö. YILMAZ