Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele birimi başarılı bir operasyona daha imza attı. Uyuşturucu satışı ile sık sık gündeme gelen Ağa Mahallesinde bir çok torbacıyı yakalayan emniyet güçleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda bir torbacıyı daha tespit etti.

Polis alıcı kılığına girdi
Polisin yürüttüğü çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 18 yaşındaki O.B., iddiaya göre polisin alıcı kılığına girmesiyle suçüstü yakalandı. Polis, müşteri gibi görünerek O.B. ile irtibat kurdu. Ağa Mahallesi’nde buluşma noktasına giderek O.B.’den uyuşturucuyu teslim alan polis, bu sırada kimliğini de göstererek torbacıyı kıskıvrak yakaladı.

Torbacı tutuklandı
Gözaltına alınan O.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 18 yaşındaki şüpheli, çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çok sayıda suç kaydı vardı
Şüphelinin daha önceden de kasten adam yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi.

Babası da aynı suçtan cezaevinde
Öte yandan O.B.’nin babasının da örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezaevinde tutuklu bulunduğu öğrenildi.

Operasyonlar devam edecek
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonların devam edeceği öğrenildi.