Düzce yeni yılı sakin bir şekilde karşıladı. Büyük ölçüde olaysız geçen yılbaşı akşamını vatandaşların büyük bölümü yılbaşını evlerinde geçirmeyi bazıları da eğlence mekanlarını tercih etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı nedeniyle eğlence mekanları özel eğlence programları hazırladı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde bir yıl daha geride kalırken, yeni yılın ilk dakikalarında sevinç doruğa ulaştı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de vatandaşların huzur ve güven içerisinde olması için gece boyu görev başındaydı. Yeni yıla girerken eğlence mekanlarında alkol alanların huzuru bozmaması amacıyla yılbaşı gecesinde polis ekipleri sıkı denetim yaptı.

Umuma açık yerlere yönelik asayiş ve sahte içki uygulaması yapıldı. Yılbaşı nedeniyle tedbirlerini artıran emniyet ekipleri eğlence mekanlarında ve kamuya açık yerlerde Genel Bilgi Taraması (GBT) uygulaması ve iş yeri kontrolleri gerçekleştirdi.

Trafik ekipleri İstanbul Caddesi Anıtpark Meydanı yanında yaptığı uygulama alkol ve evrak kontrolü gerçekleştirdi.



Kaza ve yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek isteyen trafik polislerinin yaptığı alkol uygulaması araç sürücüleri tarafından olumlu bir çalışma olarak karşılandı.