11 ayın sultanı Ramazan ayı geride kalırken, bayrama kavuşmanın sevinci yaşayan vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın etti. Cedidiye Camii bayram namazı vesilesiyle dolup taşan camilerden biri oldu.


İl Müftüsü Selami Emen tarafından vaaz verildi.



Cemaat namaz vakti geldiğinde huşu içerisinde namaza durdu. Namazın ardından hep bir ağızdan tekbirler getirildi ve bayram hutbesini dinlendi. Okunan hutbe ve yapılan dua sonrası vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.



Düzce Valisi Zülkif Dağlı namazını Cedidiye Camiinde kıldı. Vatandaşlarla bayramlaşan Dağlı, cami çıkışında görevi başındaki emniyet güçleri ve Düzce Belediyesi Temizlik Personelleriyle bayramlaşmayı ihmal etmedi. Dağlı, namaz için camiye gelen çocuklara bayram harçlığı verdi.



Dağlı’dan vatandaşlara davet
Öncü Haber aracılığıyla halka seslenen Dağlı, tüm Düzce halkının bayramını tebrik ederek “bugün saat 11.00’da halkımızla bayramlaşmamız var. Onun dışında da kapımız halkımıza her zaman açık. İsteyen vatandaşlarımız makamımıza buyursunlar, gelsinler. Orada da bayramlaşabiliriz. İnşallah hep birlikte nice bayramlara sağlık sıhhat içerisinde kavuşuruz” dedi.

İl Müftüsü Selami Emen ise vatandaşların Ramazan ayında bir ay boyunca Allah’ın emrini yerine getirerek onun istediği gibi bir kul olmak için gayret gösterdiğini ifade ederek “temenni ediyorum ki o ilahi rızayı kazanmışızdır. Ramazan ayında manevi güzellikler kazandık.” diye konuştu.