Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu, 15 temmuz akşamı devlete ve millete karşı haince yapılan terör saldırısını nefretle ve şiddetle kınadıklarını söyledi.

Nefesoğlu, “Vatan için canını gözünü kırpmadan tankların önüne yatarak vatanını korumaya çalışırken şehit olan yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz.  Biz Kıbrıs ve Kore gazileri olarak milletin silahını millete değil düşmana karşı kullandık. Türkiye’nin meclisine bomba atacak kadar gözü dönmüş FETÖ terör örgütü mensupları şanlı ordumuzu da lekelemişlerdir. Şanlı ordumuz bu teröristleri temizleyerek Türk milletinin göz bebeği olduğunu bir kere daha ispatlamışlardır. Atalarımızın kurmuş olduğu Türkiye cumhuriyeti demokrasiye türkü, lazı, çerkezi, abazası, kürdü, alevisi, sünnisi ile hep birlikte sahip çıkacağız.”ifadelerini kullandı.  

Muharip gaziler olarak demokrasinin v e hukukun yanında olmaya ve meydanları doldurmaya devam edeceklerini belirten Nefesoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu güzel vatanımız için şehit olan vatan evlatlarına ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere rahmetli olan gazilerimize Allah’tan rahmet diler yaşan gazilerimize uzun ömürler dilerim.”

HABER;S.KAŞKIR