Düzce merkeze bağlı Kültür Mahallesi'nde dün gece hırsızlığa teşebbüs ve saldırı olayı yaşandı.İddiaya göre; dün gece saat 23:30 sıralarında Namık Kemal İlköğretim Okulu inşaatına giren 2 hırsızı fark eden inşaat bekçisi Muhammet K., şahıslara müdahale etmek istedi.

Bu sırada birinin adı Tayfun D. olduğu öğrenilen şüpheliler bekçiye saldırdı.Kendisini darp eden şahısların elinden zor kurtulan bekçi Muhammet K. yakındaki bir markete sığındı.

Markete kadar bekçiyi kovalayan Tayfun D. ve diğer şüpheli burada ellerindeki alkol şişelerini bekçinin kafasında kırarak yaralanmasına neden oldu.Market sahibinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı bekçi hastaneye kaldırıldı.Şüphelileri olay yerinden uzaklaşmadan kıskaca alan polis ekiplerine direnen ve zorluk çıkaran Tayfun D. ve yanındaki şahıs, bir süre sonra gözaltına alınarak, polis karakoluna götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.