Olay, Cedidiye Mahallesi Muhammed Zahid El Kevseri Sokak’ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Sokak üzerindeki otoparkta çalışan Tamer P., aynı sokakta faaliyet gösteren başka bir otoparktaki husumetli oldukları öğrenilen Selçuk Y. ile Göksu Ö.’nun yanına gitti.

Tartışmaya başlayan taraflar arasında kavga çıktı. Tamer P. silahını çekerek Selçuk Y.’yi karnından vurdu. Selçuk Y.’nin kanlar içerisinde yerde kalmasının ardından kaçmaya başlayan Tamer P.’yi Göksu Ö. kovaladı. Tamer P., Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak’ta kendisini kovalayan Göksu Ö.’ye tek el ateş ederek onu da yaraladı.Tamer P.’nin Göksu Ö.’yu sokak ortasında vurduğu an bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde Göksu Ö.’den kaçan Tamer P.’nin Göksu Ö.’nun yere düşmesini fırsat bilerek tek el ateş ettikten sonra koşarak uzaklaştığı görüldü.





Silahlı saldırgan Tamer P. 2 kişiyi vurarak kayıplara karıştı. Yaralılar Selçuk Y. ile Göksu Ö. Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaparken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattı.