Azmimilli Mahallesi Gazhane Caddesi üzerinde iki grup arasında kavga çıktı. 5 kişinin karıştığı kavgada taraflardan biri silahıyla havaya ateş etti. Çıkan kavga esnafların araya girmesiyle son buldu.

Aralarında husumet vardı...
Edinilen bilgilere göre; aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup Küçüksu Parkı yakınlarında karşı karşıya geldi. Otomobilleriyle bölgeden geçen E.Z., F.D. ve U.A. isimli üç şahıs, kaldırımda yürüyen abi kardeş R.Z. ve E.Z.’yi görerek yanlarına gitti. Tartışmaya başlayan iki grup daha sonra kavga etmeye başladı. Yaşanan kavga anı ise o bölgede bulunan bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Silahını çekip ateş etti...
U.A. isimli şahıs kavga sırasında yanında bulundurduğu silahını çekerek havaya ateş etmesi de kameralar tarafından kaydedildi. Kısa süreli paniğe neden olan kavga esnafın müdahalesiyle son buldu. Olay yerine gelen polis delil çalışması yaparken, kavgaya karışan abi kardeş ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ve jandarma kaçan üç kişiyi bulmak için çalışmasını sürdürüyor.