Aziziye Mahallesi’nde Eski SSK Hastanesi’nin arşiv deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.



Arşiv deposundahenüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın depodaki kağıt dosyalarasıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden ekipler sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle depodaki malzemeler zarar gördü. Depoda kağıt gibi yanması kolay malzemelerin fazla olması daha büyük yangına sebep olabileceği endişesiyle çevredeki vatandaşları tedirgin etti.Olayla ilgili inceleme başlattı.



Cam kırıktı, içeri girmiş olabilirler
Meydana gelen yangın sonrası olay yerine gelen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Müdürü Özkan Çalış yangının ‘kundaklama ihtimali’ taşıdığını belirtti.

Çalış, “Buranın içerisinde bizim eskiden olan hasta dosyalarımız vardı. Cam kırıkmış içeriye birinin girip attığı düşünülüyor. Ama şu anda en son durum bu. Biz de yeni geldik, göreceğiz. Eski arşiv dosyalarının hepsi yanmamış belirli bir kısmı yanmış. Bunları da yakın zamanda taşımayı düşünüyorduk. Taşımadığımız bazı hasta dosyaları yanmış.” İfadesinde bulundu. 




Haber: Ö. YILMAZ