Düzce'de 'Pes' dedirten hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Hırsızlar bu kez Düzce Belediyesi'ne ait demir dubaları gözüne kestirdi.

Olay 29 Aralık 2018 tarihinde Cedidiye Mahallesi Hacı Hamdi Sokak üzerinde meydana geldi. Araçların kaldırıma park etmemesi için Düzce Belediyesi ekipleri tarafından yerleştirilen dubalardan 4'ü hırsızların hedefi oldu. Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunan Düzce Belediyesi, dubaların çalındığına dair olay anını gösteren kamera görüntülerini savcılığa teslim etti. Savcılığın talimatıyla Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı. Görüntüleri mercek altına alan ekipler, belediyeye ait dört adet demir dubayı yerinden söküp üç tekerlekli arabaya koyarak götüren iki şüphelinin kimliğini tespit etti. Şahısların, benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı bulunan N.D. ve M.A. olduğu belirlendi.

Bunun üzerine hırsızların yakalanması için düğmeye basıldı. Şüphelilerden N.D. çalıştığı işyerinde, diğer şüpheli M.A. ise Ağa Mahallesi 1962 Sokak'ta bulunan ikametinde yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken,
M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ