Hakkında 6 farklı hırsızlık suçundan yakalama kararının bulunan şahıs tutuklu bulunduğu cezaevinde 22.11.2017 tarihinde firar etti. Ö.Ö. isimli şahıs firarının ardından yine rahat durmadı. Girdiği işyerlerinden motosikletten otomobile, televizyondan paraya pek çok şeyi çalan suç makinesi şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Şahıs 21 Şubat günü Kültür Mahallesi’nde bulunan 3 farklı adreste hırsızlık olayına karıştı. Şahıs ilk olarak Kültür Sokak’ta bulunan bir büfeye girdi. Buradan 2 bin 500 TL değerinde sigara, 1 adet laptop, 1 adet kamera ve yaklaşık 200 TL parayı çaldı. Daha sonra İnönü Parkı içerisindeki işletmeden 1 adet 82 ekran LCD televizyonu aldı. Buradan yine Kültür Mahallesi’ndeki Konak Sokak’ta bulunan marketteki motosikleti çalarak kayıplara karıştı.
Suç makinesi şahıs bununla da kalmadı. Bu kez adresi Aziziye Mahallesi oldu. 3 Mart günü bir otomobili alarak sırra kadem bastı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalama çalışması başlatılan şahıs Ağa Mahallesi’nde bulunan bir internet kafenin önünde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Ö.YILMAZ