Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada genç bir çift hayatını kaybetti.

Kaza, Gümüşova Rampaları mevkii Ankara istikametinde yaşandı.



Sürücüsü Öznur Emanetoğlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak takla attı.

Çarpma sonucu bariyerleri orta refüje doğru katlayan otomobildeki yolcu 39 yaşındaki Murat Emanetoğlu ile sürücü 29 yaşındaki Öznur Emanetoğlu hayatını kaybetti.



Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı ile bölgeye Düzce itfaiyesi kaza kırım, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şiddetli çarpma sonucu bariyerlerin etrafına dolanıp demir yığınına çevirdiği otomobildeki cansız bedenler kaza kırım ekibinin uzun uğraşları sonucu çıkartıldı.



Araçta çocuk eşyalarına rastlanması sonucu içeride çiftin çocuklarının olup olmadığı araştırıldı. Polisler emin olmak için çiftin cep telefonuyla yakınlarına ulaşıp yolculuk sırasında çocuğun araçta olup olmadığını sordu.



Çocuklarının yanlarında değil İstanbul'da olduğu öğrenilince hurdaya dönen araçta ve çevresinde süren arama çalışmalarına son verildi. Ekipler çiftin durumunu soran yakınlarına ise çok fazla panik yapmamaları için "Ağır yaralılar" bilgisi verdi.



Hız göstergesinin 150'de takılı kaldığı aracın motoru ise 30 metre uzaklıkta bulundu. Kaza nedeniyle trafik ekipleri ulaşımı kontrollü sağladı. Öte yandan kaza sonucu hayatını kaybeden çiftin İstanbul'dan Giresun'a gittikleri ve 3 yaşındaki çocuklarını dedelerine bıraktığı öğrenildi.



Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin ardından genç karı-kocanın cansız bedeni otopsi için devlet hastanesi morguna kaldırıldı.