Kaza, TEM otoyolunun İstanbul istikameti Gümüşova rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Sezer K.idaresindeki otomobil, Gümüşova rampalarına  geldiği esnada otomobili arıza yaptı. Arızalanan otomobilini emniyet şeridine çekerek servisi arayan sürücü Sezer K., bir müddet sonra Fikret S. İdaresindeki çekinin gelmesi ile arızalanan otomobili çekiciye yükledi.



Bu esnada yine Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Halil Y. İdaresindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası yol kenarından arızalanan aracı çeken çekici sürücüsü Fikret S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Halil Y. İse yaralandı.


Kaza sonrası yoldan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekipleri sevk edildi. Kısa surede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri çekici sürücüsü Fikret S. 'Nin hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı otomobil sürücüsü Halil Y. Hendek devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.



Kaza nedeni ile Tem otoyolu İstanbul istikametine trafik tek şeritten verilirken, jandarma olay yeri inceleme ekipleri delil çalışması yaptı. Ardından ceset cenaze aracına yüklenerek Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden Fikret S.'nin evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. 

Haber;İ.KELEŞ