TEM Otoyolu Düzce kesiminde seyir halindeki otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.



Kaza, TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İstanbul istikametine seyreden Okan Yılmaz Şentürk idaresindeki 33 CVA 85 plakalı otomobil, sürücüsü Hasan Bilen olan emniyet şeridindeki 67 LY 898 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpışma anında TIR’ın arkasında bulunan Bilen, yaklaşık 50 metre savrularak hayatını kaybetti. TIR’a çarpan otomobil ise paramparça oldu.

Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Şentürk ile yolculardan Bider Duman sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilden ağır yaralı olarak çıkarıldıktan sonra hastaneye sevk edilen diğer yolcular Behzat Doğan doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamazken, ağır yaralanan Fatih Yıldız’ın ise tedavisi sürüyor.




Kaza mahallindeki 3 ceset polis ekipleri ile Cumhuriyet Savcısının incelemelerini tamamlamasının ardından morga kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.