Olay dün öğle saatlerinde Düzce Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yaşandı. İddiaya göre evden kaçan ve Düzce’den otobüse binerek Kastamonu’ya giden genç kızın abisi ve arkadaşları otobüs terminalinde olay çıkardı.
Kocaeli İzmit’ten yanına arkadaşlarını da alan genç kızın abisi, soluğu Düzce’de aldı. Otobüs terminaline giderek sert bir tavırla otobüslerin yolcu listelerini isteyen gençlere firma yetkilileri bunun yasak olduğunu söylese de dinletemedi.

Güvenlik görevlileri güçlükle ayırabildi...
Defalarca elini gişeye vurarak çalışanlardan listeleri isteyen 4 genç ile yetkililer arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada demir sopalarda kullanıldı. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği demir sopalı kavgada yazıhane çalışanının gişenin üzerinden atlayarak kavgaya dahil olması da görüntülere yansıdı.

Şikayetçi olmadılar!
Bayan çalışanların korku dolu gözlerle izlediği kavga güvenlik görevlileri tarafından yatıştırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan 4 gencin polise verdikleri ifadede şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Haber; Ş. ÇAKIR