Kaza 02:30 sıralarında tem otoyolu Kaynaşlı Doğanlı Köyü mevkiinde yaşandı. Kapadokya gezisi için Çilimli sapağında bulunan bir fabrikanın önünden hareket eden iki tur otobüsü, yolda zincirleme kazaya karıştı. Selehattin K. idaresindeki tur otobüsü otoyolda aynı istikamete seyir eden Hali İbrahim Ç. idaresindeki yabancı plakalı araçla çarpıştı. Bu sırada arkadan gelen Bedirhan A. idaresindeki otobüste duramayarak diğer otobüse arkadan çarptı.



Yaşanan kazada Bedirhan A.’nın kullandığı otobüste bulunan yolculardan Gülden B. ile yabancı plakalı otomobilde bulunan Mehmet, Mahmut, İbrahim ve Emine Çiçek yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 5 yaralı ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yaralıları taşıyan ambulasnlar ise sıkışan trafikte güçlükle ilerledi.



Öte yandan otobüste bulunan ve yaralanan Gülden B. ile eşi Emin B., kazadan yaklaşık yarım saat önce sosyal medya hesaplarından; “Allah’ın izni ile kazasız belasız olur inşallah Kapadokya’ya start...” paylaşımında bulundu.



Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.



Haber; Ş. ÇAKIR