Olay dün akşam saat 23:45 sıralarında Mimar Sinan Caddesi üzerinde yaşandı. Şaguç Köprüsü mevkiinde bulunan otobüs durağında evlerine gitmek için otobüs bekleyen biri kız iki üniversite öğrencisi ile bir grup genç kavga etti.

Sigara isteme bahanesiyle yanaştılar…
İddiaya göre bir kişi elinde sigara olduğu halde üniversite öğrencilerinin yanına gelerek sigara istedi. Alkollü olduğu iddia edilen gençlerden biri erkek öğrenciyi sigara vermediği gerekçesiyle tartakladığı öne sürülürken, kız öğrenci ise çığlık atarak kavgayı ayırmaya çalıştı.



Kavgayı otobüs şoförü ayırdı…
Bu sırada o bölgeden geçen Düzce Belediyesi’ne ait özel denetimli halk otobüsü şoförlerinin içerisinde bulunduğu servis otobüsü, kavganın yaşandığı durakta durdu. Otobüs şoförleri tarafından müdahale edilerek ayırılan kavga bununla bitmedi.



Otobüse de saldırdılar…
Üniversite öğrencilerini o bölgeden uzaklaştırmak için otobüse bindirilmesine sinirlenen gençlerden biri otobüse saldırdı. Bu duruma sinirlenen otobüs şoför aşağıya inerek kavgacı gençleri vatandaşlarında yardımıyla o bölgeden uzaklaştırdı.



Üniversite öğrencisi yaralandı.
Yaklaşık 15 dakika süren arbede daha sonra sona erdi. Erkek öğrencinin kavga sırasında yüzünden hafif şekilde yaralandığı iddia edildi.