Dün gece saatlerinde Sarayyeri Mahallesi Melen Çayı kenarında aniden fenalaşan 1 kişi aldığı uyuşturucu ve alkolün etkisi ile hayatını kaybetti.
Feyzullah Ö. Sarayyeri Mahallesi Melen Çayı kenarında araç içerisinde arkadaşları ile birlikte iddiaya göre alkol ve uyuşturucu aldı. Aldığı alkol ve uyuşturucunun etkisi ile aniden fenalaşan 35 yaşındaki Feyzullah Ö. Birden yere yığılırken Arkadaşları hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri baygın Feyzullah Ö. ‘Yü Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama hastanesine sevk ederken yolda hayatını kaybetti. Doktorlar Feyzullah Ö.de uzun süre yaşam belirtisi aradı. Feyzullh Ö. Nün ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın ederken sinir krizi geçirenlere yine hastane acil kısmında müdahale edildi. İl emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü cinayet büro ekipleri ile KOM şube müdürlüğüne bağlı ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öte yandan Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Feyzullah Ö.'nün aşırı derece alkolden kalp krizi geçirdiği bilgisi verildi.

Haber;İ.KELEŞ