Düzce sokaklarında zaman zaman rastlanılan ve kanayan yara haline gelen madde bağımlılarının yaşadıkları kriz anları bu kez Cedidiye Mahallesi Hacı Yaver Sokak’ta görüntülendi. Görüntüleri Cedidiye Mahallesi Muhtarı Cemalettin Yesirci, 112 Çağrı Merkezi’ni aramasının ardından sosyal medyada an be an canlı olarak paylaştı.

Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen şahsın ayakta durmakta güçlük çektiği anlarda kıraathanenin önünde bulunan küçük masaya düşmemek için tutunduğu, çabalamasına karşın daha fazla ayakta duramayınca yanındaki sandalyelerle birlikte yere düştüğü görüldü.

Şahsın içler acısı görüntüsünü sosyal medya üzerinden canlı olarak paylaşan bir yandan da durumla ilgili düşüncelerini dile getiren Yesirci, “Düzce’mizin genel problemi olan madde bağımlılarının hali… Şu anda Cedidiye Mahallesi Hacı Yaver Sokaktayız. Şahıs ayakta duramıyor. Ne kadar daha tahammül edeceğiz bilemiyorum. Düzce’ye bu illeti bulaştıranın Allah belasını versin. Vatandaşın hali ortada ayakta duramıyor. Bu bonzaiyi satanın Allah belasını versin.” dedi.

Yere düştükten bir süre sonra gözlerini açarak etrafına bakan madde bağımlısı yerden güçlük kalktı ve sallanarak yürümeye başladı.Şahıs, olay yerine gelen polis ekiplerinin gelmesiyle mahalden uzaklaştı.