Yeni yapılan Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne polis baskın düzenledi. Terminalde bulunan işyerlerinin ihale sürecinde bazı gruplar arasında yaşanan gerginlikler nedeniyle ihbarı değerlendiren polis, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için önlem aldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından mahkeme kararıyla öğle saatlerinde gerçekleşen operasyonda 11 ekipten oluşan 50 polis görev aldı.



Asayiş Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi(KOM), Terörle Mücadele Şube(TEM) ve Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı operasyonda işyerleri ile çalışanlar didik didik arandı.



Son günlerde artan terör olayları nedeniyle otobüsler ve yolcular üzerinde de aramalar yapıldı. Yolcuların üstleri ve bavulları didik didik arandı. Yapılan operasyonda 150 kişi denetlenirken, kurusıkı tabanca, bıçak ve 3 adet beyzbol sopası ele geçirildi.



Ayrıca terminalde bulunan emanetçinin güvenlik nedeniyle terminal dışına alınması, terminalde olması gereken özel güvenliğin eksikliği emniyet tarafından Düzce Belediyesi’ne bildirileceği öğrenildi.