Sabah saatlerinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kalıcı konutlar Gündolaması- Sallar mevkiinde Kaynaşlı'dan Kalıcı konutlar istikametine gitmekte olan Yaşar Aslan idaresindeki 81 BV 427 plakalı otomobil ile kalıcı konutlardan Gündolaması istikametine gitmekte olan Fatih Yavuz idaresindeki 81 EF 121 plakalı otomobil yolun dar ve virajlı olması sonucu kafa kafaya çarpıştı.

 

 

Çarpışmanın etkisiyle 81 BV 427 otomobilin sürücüsü Yasar Aslan araç içerisinde sıkışırken, otomobilde bulunan Mustafa Yüksel ve Zekeriya Konur yaralandı. Diğer araç sürücüsü Fatih Yavuz kazadan yara almadan kurtulurken, araçta bulunan Mehmet Yapıcı ve Serap Yapıcı hafif yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi sevk edildi.
Araç içerisnde sıkışan Yasar Aslan için Düzce Belediyesi kaza kırım ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve itfaiye ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Araçta sıkışan Yasar Aslan itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kısa sürede çıkarıldı. Yaralılar kaldırıldıkları çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Olan Öğrenciye Oldu!

Fevzi Çakmak’ta iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ise 1 kişi yaralandı. Dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Hayati K. idaresindeki 14 HK 514 plakalı otomobil şehir merkezi istikametine giderken, iddiaya göre özel bir kız öğrenci yurdu önünden öğrenci alarak ana yola çıkmak isteyen Fatih K. idaresindeki 06 MTU 10 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler yara almadan kurtulurken Fatih K. idaresindeki otomobilde bulunan Tuğba C. Yaralandı. Yaralı genç kız olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Özel Hayri Sivrikaya hastanesine kaldırıldı. Genç kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber: S. KAŞKIR