Gölyaka’ya bağlı Sarıdere Köyü’nde odun toplamaktan traktörle dönen çiftin geçirdiği talihsiz kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sarıdere Köyü’nde yaşayan (58)Ramazan Yılmaz ile imam nikâhlı eşi (54)Emine Düzenli, dün gece ormana odun traktörle toplamaya gitti. Ramazan Yılmaz ve Emine Düzenli ormandan odun topladıktan sonra traktörle eve dönmek için yola çıktı. Yılmaz traktörü kullanırken aniden rahatsızlandı. Traktörde yolcu olarak bulunan eşi Düzenli traktörü kendi çabalarıyla durdurmak isterken dengesini kaybederek yere düştü. Ayağı traktör lastiğinin altında kalan Düzenli, hareketsiz bir şekilde yerde kaldı. Sürücü Yılmaz ise direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Çift yaşanan acı olaydan 5 saat sonra köylüler tarafından bulundu. Düzenli, traktörün altından 112 Acil Servis ekipleri ve vatandaşlar tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Yılmaz’ın cesedi ise Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından morga götürüldü.