Bayram trafiğinde yol verme kavgası sonucu bir kişi bıçaklanarak yaralandı.
Akçakoca istikametinden Düzce istikametine gelmekte olan Muharrem Aydemir idaresindeki 67 SE 659 plakalı otomobil ile yine aynı istikamete gitmekte olan S.K. idaresindeki 41 L 2262 plakalı otomobil Yığılca Işıklı Kavşakta durunca kavga çıktığı öğrenildi. Her iki otomobil sürücüsünün karıştığı kavgada 41 plakalı araç sürücüsü S.K.'nın bıçağını çıkararak Muharrem Aydemir isimli şahsı karnından yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı ve kavgayı gören vatandaşların kısa sürede emniyet ekiplerine bilgi vermesi sonucu kaçan araç ve sürücüsü Çoban Kavşağında yakalandı.
Olay yerine gelen 112 Ambulansı yaralı şahsı alıp Konuralp raştırma ve uygulama hastahanesine götürürken yaralı şahsın çocukları gözyaşlarına boğuldular.

Yaralı şahsın çocukları vatandaşlar ve emniyet ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken vatandaşlar olayın yol verme tartışmasından kaynaklanmış olabileceğini ve bu mübarek günde sebep her ne olursa olsun bir insanı eşi ve çocuklarının gözleri önünde bıçaklamak olmaz diyerek tepki gösterdiler.