Düzce’nin en işlek yollarından bir olan Atatürk Bulvarı üzerinde yol ortasında bırakılan bir otomobil görenleri tedirgin etti. Düzce Belediyesi’ne yakın bir noktada yol ortasında çalışır vaziyette bırakılan aracı gören vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik şubesi ekiplerinin yaptığı sorgulamada aracın 5 gün önce Bursa’dan kiralandığı anlaşıldı. Trafik polisi kiralama şirketini arayarak “Sizden kiralanan araç yol ortasında çalışır vaziyette. Kimin kiraladığı konusunda bilgi verin.” dedi. Daha sonra kiralama şirketi aracı kimin kiraladığını ve telefonunu polis ekiplerine bildirdi.

Polisin aradığı cep telefonundan S.T. isimli inşaat ustası çıktı. Koşarak aracının başına gelen ve durumu polise anlatan S.T. “Kardeşimle birlikte aracın içindeydik. "Ben inip bankaya yetişiyorum sen de arabayı al uygun bir yere götür." dedim. Ancak kardeşim anlamamış olacak ki benimle araçtan inmiş. Şu anda ona da ulaşmaya çalışıyorum.” dedi. Ardından polis kontrolünde araç uygun bir yere çekilerek cezai işlem uygulandı.