Alınan bilgiye göre, Aydınpınar Caddesi, Duraklar mevkiinde meydana gelen kazada, Aydınpınar istikametinde seyreden Caner İ. İdaresindeki Gölormanı yolcu otobüsü, karşı istikametten gelen Ali E. idaresindeki otomobille çarpıştı.
 
Alkollü olduğu iddia edilen Ali E. yolcu otobüsünü fark edince kazadan kurtulmak amacıyla manevra yapmaya çalıştı. Yan dönen otomobile, yolcu otobüsünün yandan çarpması sonucunda kaza gerçekleşti.
 


Kazada, otomobil sürücüsü Ali E. ve otomobilde bulunan Muammer A. yaralandı. Kaza sonrası olay yerine jandarma ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi.
 
İlk müdahalesi yapılan yaralılar tedavileri tamamlanmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 


Kaza sonrası olay yerine gelen vatandaşlar ise bisiklet yolundan şikâyetçi olarak, dubaların kazaya sebebiyet verdiğini ifade etti. Yolun oldukça daralmış olmasından ve dubaların manevraları kısıtlamasından şikayetçi olan vatandaşlar seslerini Öncü Haber aracılığı ile duyurdular.


“Bu kazaya bisiklet yolu da sebebiyet vermiştir”
 
Yolun dar olduğu ve bu sebeple birçok kaza yaşandığını söyleyen Hasan Şeyuk, “Biz bu bisiklet yolunu istemiyoruz. Trafiğe engel oluyor. Zaten bu yolda saatte 50 km hız ile gidiyoruz. Aksi bir durumda bir yere kaçma ihtimalimiz yok. Zaten bu bisiklet yolu haybeye yapılmış bir yol. Sayın Valimiz buna bir çözüm bulsun. Bu kazaya bisiklet yolu da sebebiyet vermiştir. Bu dubalar olmasa belki araçlar çalılığa başka bir tarafa kaçabilirdi” şeklinde konuştu.
 


“Dubalardan dolayı kimse bir yere kaçamıyor”
 
Bisiklet yolunun manevraları kısıtladığı ve kazaya sebebiyet verdiğini söyleyen bir vatandaş ise “Dubalardan dolayı kimse bir yere kaçamıyor. Bunlar yapıldı yapılalı kazalara sebep oluyor. Bu yolda otobüsler ile birlikte yolcu indirip bindiriyoruz. Her durduğunda biz de arkasında bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


“Yüzde 80 bu dubalar yüzünden”
 
Yine yol üzerindeki dubalardan yakınan bir diğer vatandaşsa seslerinin duyulmadığını ifade ederek, “Şu an bu kazanın sebebi yüzde 80 bu dubalar yüzünden. Aynı şeyi herkes söylüyor ama kimse kimseyi dinlemiyor. Bu şoförlerin bu yolda çektiği çile yeter” dedi.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU

Görüntü: M.SİNE
Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ