Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir kez daha uyuşturucu tacirlerinin tepesine balyoz gibi indi. Düzce’de bulunan ve torbacı diye tabir edilen zehir tacirleri ile onlara uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen şahıslar düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon için düğmeye basan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Düzce merkez ve Gümüşova ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 şüpheli ile Sakarya, Hendek ve Akyazı’dan bu şahıslara uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen 2 şüphelinin adreslerine 20 Eylül 2017 tarihinde eş zamanlı baskın yaptı. Yakalanan şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde toplam 145 gram esrar maddesi geçirilerek el konuldu.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edildi. Adli makamlarca verilen karara göre 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken 1 şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber: Ö. YILMAZ