Türkiye’de koronavirüs vaka ve ölüm sayısı her geçen gün hızla artarken, Çilimli Belediyesi de salgınla mücadelede adeta teyakkuza geçti.

Bir yandan sık sık cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmaları yapılırken, diğer yandan hiçbir vatandaşın bu süreçte mağdur olmaması için sahada yoğun mesai harcanıyor.

Çilimli halkının evlerinden çıkmaması için her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Çilimli Belediyesi ekipleri, bu kez de kapı kapı dolaşarak vatandaşlara patates, soğan ve kolonya dağıtımı gerçekleşti.

İlçedeki tüm evlere dağıtılan patates, soğan ve kolonya nedeniyle, ilçe sakinleri Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

“TÜM İHTİYAÇLARINIZ BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK”

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’da, ilçede ki vatandaşların zorunlu olmadığı sürece evlerinden çıkmamaları konusunda uyararak, “Elimizden geldiği kadar halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Özellikle sokağa çıkması yasak olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını belediye olarak karşılıyoruz. Yine mağdur vatandaşlarımıza destek oluyoruz.” dedi.