Çilimli’de koronavirüs salgınına karşı tedbirler alınmaya devam ediyor. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “Sokağa Çıkma İhtiyaçlarını Biz Getirilerim” uygulamasının ardından salgının yayılmasını önlemek için ilçe merkezindeki bankları geçici süreliğine kaldırdı.

Başkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  “Toplum sağlığı açısından özellikle yaşlı vatandaşlarımızın bu süreçte evlerinde vakit geçirmeleri önem arz ediyor. Tedbirler kapsamında, virüsün taşınma ihtimalini azaltmak için bankları bir süreliğine kaldırıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler” dedi.

Paylaşımında yaşlı vatandaşların çok değerli olduğunu ifade  eden Başkan Yavuz şunları belirtti: “65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımız, siz bizim için çok değerlisiniz. Sizin tecrübelerinizden çıkaracağımız daha çok ders var. Onları bizimle paylaşabilmeniz için bu süreç sonuna kadar evde kalmanız gerekmekte. Sizleri seviyoruz… Dualarınıza ve desteklerinize dünyayı sarsan bugünler de daha çok ihtiyacımız var...