2008 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan Çise Giyim, 2010 yılından itibaren Düzce’nin Çilimli ilçesinde çalışmalarına devam ediyor. 8.500 m2’si kapalı olmak üzere toplamda 10.000 m2 alana sahip üretim fabrikası ile Düzce ve Çilimli’de 475 kişiye istihdam sağlayan Çise Giyim, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için var gücü ile çalışmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını sonrası da çalışmalarına hız kesmeyen Çise Giyim, pandemi döneminde işçi çıkartmayarak kendi markasını oluşturdu.

İSTİHDAM AÇISINDAN DÜZCE’YE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Gerek ihracat gerekse iç piyasadaki değerli markalara yıllık  yedi milyon adet üretim yapan Çise Giyim, sektörün öncü firmaları arasında yer alırken, Düzce’deki fabrikasında tam entegre tesisi ile istihdam açısından Düzce’ye büyük katkıda bulunuyor.

ÇALIŞANLARININ YÜZDE DOKSANINI KADINLARDAN OLUŞUYOR

Kadınların iş hayatına kazandırılmasında pozitif ayırımcılık yapan fabrika yönetimi, çalışanlarının yüzde doksanını kadınlardan oluşturuyor. Aynı zamanda fabrikanın kurulduğu ilk günden itibaren aktif tüm mali ve manevi sorumluluğunu üstlenen şirket yönetimi, kurdukları kreş ile 0-6 yaş grubu  yaklaşık 35 çocuğa imkan sağlıyor.

DÜZCELİ VATANDAŞLARA UCUZ FİYATA KALİTELİ ÜRÜN İMKANI SUNUYOR

Pandemi sonrasında şekillenen yeni yaşam ve ticari gelişmelere ayak uyduran fabrika yönetimi “Must” adını verdikleri bir marka oluşturdu.“Must” markası ile kadın, kız çocuk, erkek, erkek çocuk gibi tüm ürün gruplarına hitap eden bir marka ile fabrika satış mağazası  açan Çise Giyim, Düzceli vatandaşlara ucuz fiyata kaliteli ürün imkanı sunuyor.

“ÇİSE GİYİM FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI” AÇILDI               

Haftanın yedi günü açık olan ve sürekli yeni tasarlanan ürünler ile vatandaşlara hizmet veren “Çise Giyim Fabrika Satış Mağazası” fabrikanın hemen yanında açıldı. Rahat ve şık giyimi vatandaşlara en hesaplı bir şekilde sunabilmeyi hedefleyen “Çise Giyim Fabrika Satış Mağazası”, tüm Düzceli vatandaşları hesaplı alışverişe bekliyor…