Çilimli Anadolu Lisesi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen mezuniyet töreni bu yıl salgın nedeniyle yapılamadı. Balo, tiyatro , şiir dinletisi gibi etkinliklerle öğrencilerini mezun eden Çilimli Anadolu Lisesi  bu yılki mezuniyet törenini buruk yaptı.

Bu dönem mezun olan 65 öğrenci adına mini bir mezuniyet töreni düzenleyen öğretmenler, okulu derece ile bitiren üç öğrenciye diploma ve hediyelerini takdim etti.

2019/2020 dönem birincisi  Duygu Cebecioğlu , mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Dönem ikincisi Behlül Berk Sağlam  ve dönem üçüncüsü Şevval Baş’a önce okulda hediyeleri ve diplomaları takdim edildi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü   Abdurrahman Yurttaş öğrencileri  makamında kabul ederek başarı ve iyi dileklerde bulundu.

Çilimli  Kaymakamı  Onur Şan , öğrenciler ve okul idarecilerini makamında kabul etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Şan , öğrenciler ile sıcak, samimi ve geleceğe dair sohbetlerde bulundu.

Çilimli Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Uçarcı  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Abdurrahman Yurttaş'a ve İlçe Kaymakamı  Onur Şan'a teşekkür ederek , “Mezun olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar dilerim. Unutmasınlar ki Çilimli Anadolu Lisesi olarak her zaman kapımız ve gönlümüz onlara açık olacaktır. Yolları bahtları açık olsun. Tüm güzellikler onlarla olsun” ifadelerini kullandı.