Düzce'nin yerel marketi İlkmar gerçekleştirdiği açılış töreni ile Çilimli’de ikinci şubesini hizmeti soktu. Açılış törenine Çilimli Kaymakamı Onur Şan,  Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Çilimli Kaymakamı Onur Şan şunları söyledi: Bir marketimiz daha ilçemize katıldı. Katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bunu fırsata çevirmek isteyen market sahiplerinin daha dikkatli olmasını istiyoruz. Marketin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.   

Ülke olarak geçirdiğimiz kritik dönemin fırsata çevrilmemesi gerektiğini ifade eden Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz şunları söyledi: “Dünya’nın ve ülkemizin geçirdiği kritik bir dönemdeyiz. Bu dönemleri fırsata çevirmek isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Bu vesile ile ilçemize açılan marketin hayırlı olmasını diliyorum. Çilimli halkına ve market sahiplerine hayırlı olsun.

İlkmar İşletme Müdürü Ersin Tezel Öncü Haber’e yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “İlçe kaymakamına, Belediye Başkanımıza ve ilçe başkanlarına hepsine teşekkür ediyoruz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan idari birimler, çevre esnaflara ve Çilimli halkına teşekkür ediyorum. Bugün burada ikinci şubemizi açıyoruz. Bunun yanında İlkmar ailesi olarak Çilimli’nin bizi karşılamasından dolayı Çilimli halkına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu marketimizi kısa bir sürede açtık. Bugün ikinci şube yarın diğer şubelerimiz ile gelişmek istiyoruz. Fırsatları vatandaşın yararına çeviren bir market olmayı hedefliyoruz.”