Mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiren ve sık sık halkla bir araya gelmeye özen gösteren Düzce Valisi Cevdet Atay’ın son temaslarının adresi Çilimli oldu.

Hem ilçede özel idare eliyle yürütülen çalışmaları incelemek hem de koronavirüs salgınına karşı verilen mücadeleye ilişkin idarecilerle görüşmek amacıyla Çilimli’ye giden Vali Atay’ı Kaymakam Onur Şan ve Belediye Başkanı Muhsin Yavuz karşıladı.

Kent merkezinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde Vali Cevdet Atay başkanlığında muhtarlara yönelik istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Çilimli Kaymakam Onur Şan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve kurum amirlerinin de hazır bulundu.

Toplantıda muhtarların taleplerini dinleyerek çözüm noktasında istişarelerde bulunan Vali Atay, Covid-19 ile mücadelede muhtarların görev yerlerinde hassasiyet göstermelerini istedi.

Vali Atay, muhtarlara hitaben “Maske, mesafe ve hijyen konusunda vatandaşlarımızı uyaralım. Mücadele topyekün hepimizin görevi. Sorumluluklarımızı yerine getirelim.” ifadesinde bulundu.

HABER: C. ÜSTÜNER

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr