Tüm dünya genelinde etkisini sürdüren Yeni Tip Covid – 19 salgınında tehdit devam ediyor. Türkiye’de salgına karşı başta Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olmak üzere, devletin tüm kurumları mücadele çalışmasını sürdürürken, vatandaşların alınan tedbir ve kurallara uymaması, vaka sayısındaki artışa neden oluyor.

Düzce Valisi Cevdet Atay’da, salgına karşı denetimlerini sıklaştırdı. Düzce Merkez ve ilçelerde denetimlerine devam eden Vali Atay, salgına karşı vatandaşlara uyarılarını sürdürüyor. En son Çilimli ilçesinde Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile birlikte denetim yapan Vali Atay, vatandaşları, doğru maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralı konusunda uyardı.

Vatandaşlardan, sevdikleri ve kendi sağlıkları için alınan tüm tedbir ve kurallara uymalarını isteyen Vali Atay, kurallara uyulması halinde Türkiye’nin salgını atlatacağını ifade etti. Vali Atay ayrıca, vaka sayılarında diğer illere oranla Düzce’nin durumunun iyi olduğunu kaydetti. Vatandaşlardan rehavete kapılmamalarını da isteyen Atay, “Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bunun için herkesin dikkatli olması gerekiyor” dedi.

Haber: Savaş ARI

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr