Hafta içi projeler için Ankara’da olan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Düzce'ye döner dönmez fırsat bulup ayağının tozuyla Cuma günleri kurulan ilçenin pazaryerini gezdi.


Başkan Mustafa Koloğlu’na Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Akdeniz ve Salih Şahin ile birlikte Zabıta ekipleri de eşlik etti.Yaklaşık bir saat boyunca burada kalan Başkan Koloğlu, teker teker tüm pazarcı esnafını ziyaret etti. Burada da tüm pazarcı esnafını gezen ve onları dinleyen Başkan Koloğlu, alışverişe gelen vatandaşlarla da görüştü.


Pazarın daha nizami olması için gerekli uyarıları da yapan Başkan Koloğlu’na' vatandaşlar teşekkür etti.Halkın yoğun olarak kullandığı pazaryerlerinin daha nizami ve sorunsuz hizmet vermesini önemsediğini belirten Başkan Koloğlu, "Biz Cuma pazarını yoğun olarak kullanan bir toplumuz. Cuma günleri pazaryerlerimiz oldukça kalabalık oluyor.


Bu kadar talep gören pazaryerlerimizin de iyi şartlarda hizmet vermesi gerekiyor. Esnafımızla Cuma günü buluşması yaptık. Sorunlarını dinledik. Ancak pazarcımızın da nizami ve kurallara uygun şartlarda satış yapması gerekiyor.


Biz bu şartları taşımayanlara da aynı zamanda uyarıları verdik. Pazaryerleri konusunda vatandaşımızın içi rahat olsun. Taleplerini yerine getireceğiz." dedi.