Düzce’nin Cumhuriyet Caddesi Tütüncü Sokak’ta oturan Emine Batur, evini su basması gerekçesiyle 153 Beyaz Masa ve Belediye’de ki yetkililerden yardım istedi. Telefonlarına cevap verilmemesi, cevap verildiğinde ise olumlu yanıt alamadığını, geleceklerini ilgileneceklerini söyleyip gelmediklerini ifade etti.

Sorunlarının çözülmediğini dile getiren Emine Batur, Öncü Whatsapp İhbar Hattını arayarak sorunlarını anlattı. Ekibimizin yaptığı röportaj da şunları dile getirdi:

“Bir hafta öncesi de aynı böyle burası göl oldu. Beyaz Masa’yı aradım, belediyeyi aradım,itfaiyeyi aradım, Kanalizasyon Müdürlüğü’nü aradım. Hiç kimse ilgilenmedi. Bugün yine aynı şekilde yağmur yağdı burası doldu.

Beyaz Masa’yı arıyorum. ‘Tamam yetkiilere haber verdik’ diyorlar gelen giden yok. Arıyorum bu sefer meşgule alıyorlar telefona bakmıyorlar. Yani bu nasıl çalışmak. Biz bu belediyeye vergimizi ödüyoruz değil mi? Benim evimi su bastı bunlar ilgilenmeyecek mi? Daha bir daha bunlara oy yok.”

Çek çek oğlum bunları da çek diyerek suya dalan Batur, “Gölün içindeyiz ya benim evime su doluyor. Her zaman bu rezilliği çekiyoruz biz. Her yağmur yağdığında da böyle oluyor , haber veriyoruz kimse gelmiyor.” şeklinde konuştu.