Düzce’de 10 yıldır sokaklarda yaşayan Erkan Sarıkoyun, acıklı hikayesini Öncü Haber ekiplerine anlattı. Annesinin ölümünün ardından babası tarafından terk edildiklerini belirten Erkan Sarıkoyun, hiçbir akrabasının da kendilerine yardım etmediğini belirtti.



Dokuz aydır terk edilmiş araçların içerisinde yaşam mücadelesi veren Sarıkoyun, artan soğuklar ile beraber geceleri çok zorlandığını belirterek kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.
 


“Bize kimse sahip çıkmadı”
Kendilerine kimsenin sahip çıkmadığını belirten Erkan Sarıkoyun şunları söyledi: “18 yıl önce annemi kaybettikten sonra  babam bize sahip çıkmadı. Biz iki kardeşiz. Abimde benim gibi sokaklarda kalıyor. Camii köşelerinde uyuyoruz bazı zamanlar. İşimiz gücümüz yok. Bulamıyoruz. Zaten bize kimse sahip çıkmıyor. Kendi başımıza yaşam mücadelesi veriyoruz. 8-9 aydır bu şekilde terk edilmiş araçların içerisinde kalıyorum.”
 



“Lütfen bize yardım edin”
Kendilerine uzanacak yardım elini bekleyen Erkan Sarıkoyun şunları söyledi: “2 hafta önce buradaki terk edilmiş aracın içeresinde yaşamaya başladım. Biz iki kardeş çok zor durumdayız. Babamız bizi terk etti annemiz ise öldü. Ben 28 yaşındayım ama yapacak hiçbir şeyim yok. Ben askere gittiğimde dahi bana sahip çıkmadı. Artık dayanamaz hale geldi. Yetkililerden uzanacak yardım elini bekliyorum. Lütfen bize yardım edin. Sayın valimizden sayın belediye başkanımızdan ve diğer büyüklerimizden yardım bekliyorum.”