Düzce Valiliği, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca 2019 yılında düzenlenecek olan 11. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’na dair bilgilendirme mesajı yayımladı.








Mesaja göre yarışmanın amacı; tarımın, toprağın, ormanın ve suyun önemi konusunda duyarlılığın artırılması, tarımsal gelişmeler ile tarım, orman, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını sağlamak olarak belirtildi.




11. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın konusu ise: tarım, hayvancılık, orman, toprak, su ürünleri, gıda ve muhafazası her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyet olarak belirlendi.

2019 yılı Tema konusunun ise “Su” olduğu açıklandı.

11. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren katılımcılara kategorilere göre 200 TL’den 10 Bin TL’ye kadar para ödülü dağıtılacak.

Düzce Valiliği yayımladığı mesajda yarışmanın başlangıç, son katılım ve sonuç tarihlerini açıkladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:
“Yarışmaya katılım şartları ve detaylara www.tariminsan.com adresinden ulaşılabilir.
01/07/2019 başlama tarihi
30/09/2019 son katılım
04/11/2019 sonuç
Sonuçlar www.tariminsan.com, www.tarimorman.gov.tr ve www.tarimtv.gov.tr internet adreslerinden ve sosyal medya kanallarından ilan edilecek.
Hediye olarak farklı kategorilerde 200 liradan 10.000 liraya kadar para ödülü verilecek."



HABER: M.KADAŞ