30 Nisan 1990 yılında Düzce’de Tanju ve Okan Acar kardeşler tarafından kurulan, sağlıklı ve kaliteli beyaz etle vatandaşların güvenini kazanan, hafızalara Olgun Piliç markası ile kazınan Olgun Kırmızı Beyaz Firması, 2015 yılında kırmızı et sektörüne de girmişti.

30 yıldır kalitesi ve güveninden ödün vermeyen Olgun Kırmızı Beyaz firması, üretimini yaptığı kırmızı ve beyaz et sektöründe Düzce’nin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

Olgun Kırımızı ve Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Acar, Öncü Haber’e yaptığı açıklamada, “30 yıla gelmek bizim sektörde pek kolay olmuyor. Dürüstlükle, doğrulukla, titizlikle, kaliteden ödün vermeden bugünlere geldik. 1990 yılında Olgun Piliç’i Düzce’de kurup, bu sektöre ilk adımımızı attık. Daha sonra Batı Karadeniz bölgesinde 7 ilde faaliyet gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. 2015 yılında kırmızı et sektörüne girdik. Şu anda firma olarak kaliteli ve sağlıklı kesim yapıyoruz. Halkımızın güveni ve sağlığı bizler için çok önemli. Bu nedenle çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.” dedi.