Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acili'ndeki yoğunluk nedeniyle 1 saate yakın acil kapısı önünde sıranın kendisine gelmesini bekleyen hasta ve hasta yakınları ile güvenlik güçleri arasında zaman zaman gergin anlar yaşanıyor.

Son olarak dün akşam acil girişinde tansiyon yükseldi. Uzun süren bekleyiş nedeniyle sabırları tükenen vatandaşlar güvenlik görevlileri ile tartıştı.



Bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)'na gönderdiği videoda "Düzce acilde kavga! 1 saattir sıra bekliyoruz." diyerek yaşananları aktaran tepkili vatandaş, beklemeden bıkan hasta yakınlarının hastane güvenliği ile karşı karşıya geldiğini söyledi.



Görüntülerde acil servis girişindeki kalabalık dikkat çekerken, hastalarını muayeneye sokmak isteyen ancak sıra gelmediği için sinirlenen vatandaşları sakinleştirmeye çalışan kapıdaki güvenliğin uzun süre dil döktüğü görülüyor.

Öte yandan yaşanan gerginliği telefonuna kaydeden vatandaşı fark eden bir güvenlik görevlisi çekime engel olmaya çalışırken, buna izin vermeyen hasta yakını, "1 saattir bekliyoruz, görsün herkes. Öncü TV'ye göndereceğim. Haberlere çıksın bu rezillik." diyerek tepkisini dile getirdi.

Haber: C. ÜSTÜNER