Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde 2,5 saat sıra bekledikten sonra tedavi edilebildiğini belirten ve yaşadığı mağduriyeti Whatsapp İhbar Hattımıza gönderdiği videoyla dile getiren vatandaş ‘Hastayız ama bakanımız yok!’ diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Acil Servis’te tek doktor olmasından dolayı saatlerce beklediği belirten vatandaş, kendisinin ve diğer hastaların yaşadığı mağduriyeti dile getirmek için hastane koridorundaki sırayı video çekerek haber merkezimizle paylaştı.



‘Çok mağdur durumdayız’


Mağduriyeti dile getiren hasta şunları söyledi:

“Saat 20.00’dan beri bekleyen insanlar var. Ben saat 22.00’da geldim ve hala bekliyorum. Acil Serviste tek doktor var. İnsanlar tepki gösteriyor ama güvenlikler yapacak bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Bu saatte hiçbir doktoru yatağından kaldırıp getiremiyoruz diyor. Dışarıdan veya cezaevinden gelen hastalara öncelik veriliyor dendi bize. Fakat tek doktor olduğu için hiçbirine yetişemiyor. Çok mağdur durumdayız.”



‘Hastayız ama bakanımız yok!’


2,5 saatlik muayene sırası beklediğini belirten vatandaş şu ifadelerde bulundu:

“Bize 2,5 saat sonra muayene sırası geldi tek doktor olduğu için. İnsanlar hala bekliyordu. Ama kimsenin yapacak bir şeyi yok. İstedim ki sesimizi duyurun. Hastayız ama bakanımız yok.”

Kısa bir süre önce Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde doktor sayısının yetersizliği nedeniyle hastaların mağdur olduğu şikayeti haber merkezimize ulaşmış ve konuyla ilgili kanalımız tarafından haber yapılmıştı. Ancak vatandaşların sesine ve mağduriyeti yetkililer tarafından hala çözüm bulunamadı. Konuyla ilgili haberimize http://www.oncurtv.com/duzce/acilde-bekleme-cilesi-h142022.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Haber: H. DURNA