17 Temmuz gecesi Düzce’nin Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde meydana gelen sel felaketinde kayıpların bulunmasının ardından yaralar sarılmaya devam ediliyor.

Akçakoca Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akçakoca Şubesi tarafından sel afetinde can ve mal kaybının yaşandığı Esmahanım, Uğurlu ve Melenağzı köylerindeki vatandaşlara Akçakoca Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akçakoca Şubesi tarafından koli gıda yardımı yapıldı.



Selzedelere Akçakoca Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akçakoca Şubesi tarafından toplamda 25 Temmuz Perşembe günü 10 bin TL değerinde 100 koli gıda yardımında bulunuldu.
Akçakoca Müftülüğü’nden gelen açıklamada, ‘Akçakoca Müftülüğü olarak sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Mevla'dan Rahmet, geride kalanlara sabır, yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz. Ayrıca sel felaketinde zarar gören, maddi kayba uğrayan vatandaşlarımıza da bol kazançlar ihsan etmesini niyaz ediyor, bu ve benzeri afetlerden ilimizi, ülkemizi ve bütün İslam beldelerini korumasını Yüce Rabbimden niyaz ediyoruz.’ ifadeleri kullanıldı.



Haber: H. DURNA