Düzde merkezde 8 Haziran Cumartesi günü gittiği misafirlikte bir başka site sakini tarafından mangal ateşi yakılmak istenirken, kaza kurbanı olan Fatma Acar’ın yaşadıklarını haber bültenimizde aktarmıştık.

Üçüncü derece yanık teşhisiyle Ankara’daki bir şehir hastanesine sevki yapılan 30 yaşındaki kadının, kolunu kaybetmemek için acilen ameliyat olması gerektiğini ve ameliyatın devlet tarafından karşılanmadığını haberimizde aktarmıştık.

Genç kadının alevlerden büyük ölçüde zarar gören kolunun kurtarılması için 20 bin liraya ihtiyaç olduğuna da bültenimizde yer vermiştik.

Bir kız çocuğu annesi olan Fatma Acar’a destek için yaptığımız haberler kısa sürede ses getirdi ve duyarlı vatandaşlarımız haberde verilen irtibat numarası kanalıyla aileye ulaşarak ameliyat için destekte bulundu.

Ameliyat için gereken paranın toplandığına dair güzel haberi bizlerle paylaşan eşi Ferdi Acar, aciliyet taşıyan ameliyat için destek veren, bu sayede zaman kaybedilmemesini sağlayan tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.


Haber: S.AYAN