Bölgenin canlandırılması amacıyla aileler, gençler, çocuklar ve kadınlar için yeni sosyal yaşam alanlarının kazandırılacağı Kalıcı Konutlar Bölgesi'nde ilk icraat Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün bölgeye taşınması oldu.



Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü nüfus yoğunluğunun önemli bir kısmına sahip olan Kalıcı Konutlar Bölgesi'nde artık tüm birimleriyle hizmet verecek. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatı doğrultusunda düzenleme çalışmaları yapılan kalıcı işyerlerine kademeli olarak belli müdürlüklerin taşınacağını açıklayan belediye, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile başlayan sürecin devam edeceğini aktardı.



Yaklaşık 50 bin Düzceli'nin yaşadığı Kalıcı Konutlar'a geçtiğimiz günlerde başlayan taşınma çalışmaları sona erdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hayır Çarşısı, Aile Danışma Merkezi ve evrak işletim birimlerinin tamamı artık kalıcı işyerlerinde hizmet verecek. 



Düzce Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, Kalıcı işyerlerinin yeniden düzenlenmesi ile hayat bulan 50 bin nüfuslu yaşam alanının giderek Düzce'nin yeni cazibe merkezi haline geleceği vurgulandı.

HABER: C.ÜSTÜNER